lördag 1 januari 2011

~~* 2011 *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
ja då har vi påbörjat ett nytt spännande år.Tur man inte vet vad som väntar en.
Kan bara konstatera att 2010 var ett bra år.Nyårsaftonen var lugn & fridfull.Hade svärföräldrarna hemma på middag & sen var vi ensamma hemma på kvällen.Barnen skulle vara uppe till 00-slaget men dom somnade en efter en.Strax innan 12 slaget drabbades vi av strömavbrott.Som tur var så varade det inte så länge utan att vi fick se 00-slaget från skansen.Maken hann som vanligt först med att önska gott nytt & säga jag älskar dej först :)


Idag tog vi med oss hockeyrören & for ner till byns isbana.Vi var tämligen ensamma..... :) ... kanske vi var dom enda som tog det lugnt igår...hihiii...
För att vara första ggn barnen stod på ett par skridskor så gick det bra.Fast dom önskade allt att storebror Samuel kunde komma & lära dom.Han är i Göteborg hela helgen på hockeycup, dom skulle sova på GothiaTower (spännande).


I morgon packar vi fikakorgen med korv & bröd, bullar & varmchoklad & 4-hjulingen,skridskor & beger vi oss ner till badplatsen för en heldag på!

God fortsättning !

4 kommentarer:

  1. Kikar in och vill önska dej en God Fortsättning på 2011.Hoppas att det blir ett kanonår.Ha en skön kväll goa bloggvän.Varm Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Hej Nilla!
    Tittar in här då och då och blir så inspirerad av dina sjukt fina virkade saker! Vilken grymt fin inredningssmak du har också!
    Lycka till med viktnedgången också, så coolt att man kan bli peppad via bloggvänner.
    Har en tävling via min blogg, kika in om du vill. Gott nytt år!

    Hälsningar Camilla
    www.fokensotspyssel.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Vad härligt det låter med en dag på stranden! =0)
    God fortsättning!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Låter som en härlig dag.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla