fredag 26 mars 2010

~~* PRINCESSBRÖLLOP *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om.....jo jag tycker det är underbart att dom äntligen ska få varandra.Att hon får gifta sig med sin livs kärlek.....vem skulle inte vilja det? Om man nu inte fått den lycka att göra det...
DET HAR JAG !!!
och jag är såååå lycklig, jag har allt man kan önska sig.
Men om jag vill vara med & betala deras bröllop är jag inte så säker på, inte till vilket pris som helst.Hittade en underbar serie av div saker som tagits fram till bröllopet....
underbara dukar & porslin....hittade det HÄR


kikade vidare på nätet & fann denna fina tårta....


från FRÖDINGE.......ser jättegod ut!...kikade ytterligare en stund...


oooooopppsss...där smög sig min variant in av FRÖDINGES tårta....hihihiServisen tycker jag är jättefin...den finns i en mörkblå variant oxå men denna var klart finast.och tänk detta underbara våningsfat fullt av bakelser ala Penny.....hihihihihiiii..
Var ju tvungen att göra ett eget bakelse till BRÖLLOPSPARET.....
~~* ♥ *~~~~* ♥ *~~givetvis med guldkrona......


En underbar vårhelg önskar jag er alla !


11 kommentarer:

 1. ♥ halloj vännen ♥
  Ja det blir nog inte billigt det där "bröllopet"
  och det är väl vi vanliga människor som får betala för det.Det kan man ju ifrågasätta.
  Minns då kungen och Drottningen gifte sig då sprang syrran och jag upp till Essingeleden (stockholm)
  och kollade på båtarna som åkte under broarna med kungligheterna...

  ♥ Ha nu en underbar helg ♥

  SvaraRadera
 2. Förstår inte hur du hinner virka alla nya saker från den ena dan till den andra.

  SvaraRadera
 3. Ja, billigt lär det nog inte bli det där bröllopet. Men visst är det snygga saker. Ha en fin helg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Ja, nej, man kan ju liksom inte bli arg, när det är en själv som inte hänger med i "tillväxten". Det blev våfflor till slut i alla fall. :)

  Fina prinsessbakelser! Jag ska stå och trängas och vinka på dem i sommar. Är nog rojalist, fast jag håller med om att det finns annat pengarna kan gå till...

  Ikväll ska jag inte befinna mig i köket mer än när jag hämtar nåt gott att dricka och lite snacks. Är liksom mätt på det rummet idag...

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vad snygga saker!!!!!ja billigare lär nog inte bröllopet bli.Vad mycket fint du ha gjort.Ha en mysig kväll vännen Vårkram Rita ♥

  SvaraRadera
 6. Så mycket fina tårtor du tillverkar.
  Jag tycker att de kan betala sitt bröllop själva för det gör ju alla andra och det behöver inte överdrivas så infernaliskt.
  Ha nu en härlig fredag med alla små älsklingar ...och den stora.
  Kram annika

  SvaraRadera
 7. Oj, vilken fin tårta och bakelser du gjort!! Du kanske kan skicka en till Daniel och Viktoria?? De kommer säkert föredra din tårta framför Frödinges... det skulle jag gjort!

  Jag tillhör dem som vill ha kungahus, även om jag inte är någon fanatiker i den frågan. Jag är dock ganska övertygad att det är ganska många som tjänar storkovan på att kungabröllopet går av stapeln, då menar jag inte kungafamiljen, och att det i förlängningen ger mer än vad det kostar för staten.
  Dessutom vill vi - folket - gärna få veta så mycket som möjligt om dem och bröllopet (även om vi säger annat). Tänk att behöva vara så synad i sömmarna som de är... usch!! Aldrig vara ifred. Och alltid vara representativ.
  Jag vill inte betala hela kalaset, men en del kan nog staten betala. De jobbar ju trots allt för landet. Och nog vill jag hellre ha dem (kungafamiljen) som ansikte utåt än någon av våra politiker...

  Men som i allt så finns det för- och nackdelar för alla parter... även i kungafrågan.

  Ha nu en riktigt bra fredagkväll och virka inte ihjäl dig av spänning under Let's Dance! ;)

  Kramar
  Willewira

  SvaraRadera
 8. SÅ vill man "äta" bakelser IGEN, underbara är bara förnamnet på dina underverk!!!:)
  Och kronan på "verket" är,delikat!:)
  Trevlig helg....Kram Cia:)

  SvaraRadera
 9. fina tårtor!!!! Måste bara tala om att Grästorp var här i fredags och spelade hockey =) Vilket tryck =))))) Själv stod jag i cafeterian ... De flesta supportrarna var jättetrevliga och några städade läktaren efter sig oxå !!!! Kanonbra !!!
  I det stora hela var det en trevlig tillställning, lite synd bara att några måste ha så mycket under västen ... Men som jag sa förut, vilket tryck från klacken!!!! Och det passade ju fint att båda lagen hette GIK eftersom våra fans inte kommer på matcherna

  Kram Titti

  SvaraRadera
 10. Dem säljer ju en del fina saker men det verkar kunna bli hysteri bland affärer och leverantörer. Dem tror dem ska kunna sälja allt som har med bröllopet att göra. Jag vette sjutton hihi.
  Tycker dina bakelser är finast iaf. Du var ju först med dina med krona på :D
  Ha det, kraam

  SvaraRadera
 11. Hade du inte sagt något sa hade jag trott;)att det verkligen hörde till den kungliga vackra serien som tagits fram till du lyckliga tu som ska bli ett(dina bakelser förstås!)!Som är kungligt vackra!
  Jag betalar gärna några kronor för att se alla glans...!Detta bröllop kommer att ge oss massor med pengar tillbaka långt mer än vi behöver lägga ut.Och reklam för vårt land.
  Vi har valt stadsskick och då får vi ha det så här.Inte hade det blivit billigare med en president!
  Nej jag gillar detta och ska sitta bänkad hela dan och se på när alla vackra människor i vackra kläder ser de två bli gifta.
  Herregud vi behöver lite sagoskimmer........eller?

  Kram och godnatt Kajsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla