fredag 16 april 2010

~~* I MITT HJÄRTA *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idag för 3 år sen fick jag ett hemskt samtal.....jag minns exakt vad jag gjorde.Jag la in nytt golv i Elins rum så varje gång jag går in där tänker jag på min bästis Ulrika som somnade in alldeles för tidigt i bröstcancer.Hon blev bara 36 år.


Har gjort ett litet minnesbord för henne.....på bordet ligger den duk som hon lärde mig virka......Vi satt i hennes första lgh & virkade, såg på gamla Åsa-Nisse filmer & käkade JAPP & Kexchoklad.....

Detta är den bild jag har av henne i mitt huvud.Den bästa jag har! Precis så glad var hon alltid.Så vacker !
Det var hon som alltid fick killarna, jag fick mer vara 5 hjulet under vagnen men vad gjorde det, för vi hade så kul.Men tillslut så fick även pojkvänner & vi gled isär så där som man lätt gör.Vi umgicks inte längre dygnet runt men så fort vi sågs så pratade vi alltid......
Vi jobbade ihop på ett wärdshus...alltid lika kul.Var ute på en massa bus i folkparkerna runt om "hemma".Ringde alltid när en viss "kille" kom på besök mitt i natten..ja det var han som jag ville ha...hihihiiii...Vi hade alltid efterfest hos henne..& så mycke kul vi hade!Hängde utanför hotellet när det var fest där, åkte bil med de äldre killarna...VI VAR SÅ LYCKLIGA !

jag grämer mig så att jag inte fanns vid hennes sida in i det sista, men jag visste inte att det var så illa.Försökte få kontakt med henne men hur skulle hon kunna prata med mig när hon var så dålig.DUMT av mig, det förstår jag ju nu....Men jag har iallafall det bästa inom mig.Den fina bilden som jag vill ha av henne i mitt hjärta, inte en sjuk Ulrika utan en leende glad Ulrika.
SAKNADEN ÄR ENORM !
Men jag vet att hon finns med mig, det känner jag !Stöd min insamling till ROSABANDET
Köp bandet för 60 kr så bidrar du med 30kr dit & resterande pengar är för materialkostnad

♥ ♥ ♥
11 kommentarer:

 1. Ha inte dåligt samvete, hon hade nog också massor av fina minnen av dig. Kanske är hon en liten ängel som vakar över dig och din familj i dag. Du skrev att hon lärde dig virka, så då tror jag att hon ler i dag. Du är ju en mästare på att virka ! Sköt om dig. Skickar en bamsekram från Uppsala ! Nilla

  SvaraRadera
 2. Din vän sitter nog och ler och är stolt över vad hon lärde dej!!!!!!lev hon en sån MÄSTARE pga av mej ♥ Ha en fin dag vännen och minns det fina och roliga.Det är inte ditt fel!!!!!Sänder dej många kramar Vännen♥.Rita ♥

  SvaraRadera
 3. God Morgon vännen.Men vilken sorglig historia.Förstår att du saknar henne....
  Vad roligt ni verkar ha haft tillsammans..
  Det är fruktansvärt då sjukdomar tar en ung människas liv,så orättvist.....

  Jag är säker att din vän inte glömt dig
  Hon sitter där uppe på ett moln
  och ler åt alla fina virkade saker du gör...


  Ha nu en fin helg trots din förlust
  ♥ Många styrkekramar från mig ♥

  SvaraRadera
 4. Jag vet....
  Tiden läker inga sår, men man lär sig leva med dem,och plåster på såren är minnena.....
  Jag tror att en ängel vakar över en annan ängel,så du är trygg, med dina tankar o ord som bevarar minnena......
  Kram Cia:)

  SvaraRadera
 5. Jag får tårar i ögonen... och jag känner med dig.
  Det som är det finna är att riktig vänskap och kärlek lever kvar i oss. Även om de älskade personerna försvinner fysiskt så har de satt sina spår och de spåren går aldrig ur... och det är vackert!

  Jag är glad att du har så vackra minnen av din vän. Och spåren av henne ser även vi - virkningen - och får njuta av. Det är inte illa!!

  Önskar dig minnen fulla av kärllek idag... de glada minnena av din vän.

  Varma kramar
  Willewira

  SvaraRadera
 6. Kära du!
  Ibland rör någon vid ens liv och kvar för alltid dröjer en tacksam tanke...........!
  Så smärtsamt det är att mista vänner.Och det är inte alltid så att vi hinner säga förväl på det sätt vi önskar.Men vi får fortsätta ändå och glädjas åt glädjen som fanns och att ha fått vara vänner.
  Fin vänskap tar inte döden död på.......den lever och vi kan som du nu gjorde med din berättelse hålla dom kvar hos oss.

  Sänder dej varma tröstekramar.

  Kajsa

  SvaraRadera
 7. Hon ser helt enormt glad och vacker ut!!! =)

  Har oxå en väninna som gick bort i cancer 30 år gammal!! Med två små söta barn!!!! =(
  Livet kan vara sååå orättvist i bland!!

  Det viktigaste är att vi tar vara på det här och nu!! =) Ta hand om de dina...njut å va gla!!

  kramis Nillis

  SvaraRadera
 8. Hej vännen! SÅ vackert minnesbord du gjort åt dina kära vän. Hon var verkligen vacker och full av liv. Att denna hemska sjukdom tar så många är ofattbart. Orättvist. Har lärt mig en sak, ta vara på varje dag. Har själv nästan somnat in i 8-9 års ålder på grund av en hemsk olycka så man vet att varje dag är en gåva. Ta hand om dig och det dina, njut å lev. Det skulle din kära vän säkert också vilja att du gjorde. HA en fin helg! kram

  SvaraRadera
 9. Ja vad ska man säga, hatar den där sjukdomen. Min mamma gick bort i samma efter att ha kämpat med det i 10 år fram och tillbaka och hon var med ung. Själv har jag precis fått resultat angående en risk om att få. Det går inte en dag utan att man tänker på henne. Så jag förstår dig.
  Ha en bra helg nu. Kram

  SvaraRadera
 10. aa du saknaden är enorm,fin bild av henne, den fångade henne på pricken!! jösses vad ledsen, rörd jag blev av det fina du lagt uppp kram på dig, Jessica R

  SvaraRadera
 11. Vad fint Pernilla.Jag blir ledsen av det du skriver, men också glad att du väljer att minnas en vän på ett så fint sätt. Du var med all säkerhet en underbar vän.

  Ibland vet vänner att man finns där trots att man inte är hos dem jämt. Det är samma med min vän Pia vars man gick bort. Jag känner att jag inte varit där för henne som jag borde. Har varit upptagen med min oro för Vincent och allt som var. Hade dåligt samvete för det, men när jag tog upp det med henne sa hon till mig att jag alltid finns hos henne. Det kändes skönt att hon visste att jag fanns där för henne om hon behövde mig.

  Jag tror att du med alltid fanns hos din vän Ulrika. Du är ju en underbar person så...

  Många kramar

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla