måndag 3 januari 2011

~~* VÅGEN *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Visar ytterligare ett litet minus !
-0,4kg
totalt 16,3kg
Måttbandet visade mer...
- 6,5cm
totalt 50,5cm
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Många frågar hur jag gör.Jag har uteslutit all pasta,potatis,ris,gryn,mjöl.
Varje dag äter jag en blodgrape för att öka förbränningen.Mycke grönsaker blir det ;)
Lagar vanlig mat till dom andra & så äter jag det jag kan av det & tillsätter bara en massa grönsaker.Ingen dricka bara vatten.
Försöker att inte äta godis men 1ggn i mån är det skitjobbigt.Då tar jag några chokladbitar & suger på.Nötter & russin går oxå ner.Frukost består antingen av en smoothie eller ett kokt mosat ägg med lite minikeso i & massa tea!
Har slutat med kaffe!Det ökar bara på sötsuget......Många tycker synd om mig som inte äter det & inte det.Men det är inget synd om mig för jag mår sååååå bra.Kunde jag aldrig tro.Inte lika uppsvälld i magen osv.Sover mycke bättre.Leker mycke bättre.
Sen tränar jag 1 tim varje dag på min motionscykel eller crosstrainer.Har börjat spara till ett promenadband.Vill så gärna ha ett men dom är så rackarns dyra ju.Kanske jag kan belöna mig med ett när -20 strecket är spräckt!

9 kommentarer:

 1. Heja, heja, heja! Jag blir så inspirerad av din målmedvetenhet och fortsätter imponeras av allt du hinner göra och allt du kommer PÅ att göra.

  Skickar med en liten försiktig förfrågan - från en pysseltjej till en annan så vore det så kul att se lite av ditt garnförråd, dina virknålar, ja-a...det som är själva verktygen som är förutsättningen för dina verk.

  Ha en fin fortsättning på det nya året!

  Kram Bea

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag riktigt imponerad och en smula avundsjuk också. Mitt nyårslöfte var att nu skulle jag minsann göra något åt min övervikt. På nyårsdan vaknade både jag och gubben med influensa så än har jag inte börjat ordentligt.
  Håll tummarna för mig att jag klarar det lika bra som du gjort.
  Bra jobbat.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 3. Så imponerad jag blir. Bra jobbat.
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Sagt det förut och säger det igen. Du är så himla duktig. Jag har min stegräknare som har blivit min vapenföljare. Alltid kul att se hur mycket man gått och hur många kalorier, fettförbränning osv. man gjort av med. Den är lite billigare en ett gåband.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Så imponerad jag blir....
  Har börjat ta tag i min egen övervikt nu efter nyår, än genom att inte äta godis och ska börja träna igen, första passet imorgon...
  Hoppas och tror att jag kan jag med....
  Lycka till!!!!

  PS: följer din blogg och du gör otroligt fina saker...

  SvaraRadera
 6. Vad duktig du är!!! Jag blir så inspirerad! Jag har börjat med LCHF nu vilket innebär att jag äter i princip som du!! Skönt att ha någon att inspireras av när det känns tungt!!! Kämpa på nu och glöm inte att du är toppen!!!

  Kramar från Elin

  SvaraRadera
 7. Duktig du är! Jag ska ta upp mitt tränade så snart jag blir frisk orentligt. Visst blir man piggare och gladare :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken kämpe du är.
  Härligt att läsa om din viktminskning.
  Ha en fin vecka
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej Nilla!
  Det är så roligt att det går så bra för dig med din viktminskning. Grattis! Har kommenterat här förut och håller just nu på att läsa på om LCHF-kosten. Var det någonting du tyckte var riktigt skitjobbigt i början när du lade om din kost? Och NÄR började du? Lite spännande att höra hur lång tid det tog att gå ned i vikt.
  För övrigt tycker jag att du är så modig och cool som delar med dig av detta till oss andra bloggnördar som tittar in här, titt som tätt.
  Go Nilla!

  Fortsatt lycka till!

  Kram Camilla
  (www.frokensotspyssel.blogspot.com)

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla