söndag 4 mars 2012

~~* Estelle *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Så fint namn vår nya kronprincessa fått tycker jag.
Klart hon har ju ett namn på E.... :-)
Gjorde några passande bakelser....Fatet kommer från söta Malin med UNIK-kollektion.Nu har jag påbörjat lite påsksaker....kommer inom kort.Slappar mycke på dagarna å då får  virknålen gå varm.


Min stora tös åker till Rom idag å stannar några dagar.Oj va det pirrar i mammas hjärta, fast jag vet att hon kommer klara det galant.Jag kanske kommer hem med en slemmig italienare sa hon innan hon åkte.....har tillbringat många semestrar där så jag vet ;-)
hihihii.....
Hoppas ni alla fått goa vårkänslor....det har iaf jag!
Suttit ute mycke denna vecka i solväggen å njutit.
Magen växer....49dagar kvar nu! Längtar å jag mår super bra.
Puss & Kram
Nilla


5 kommentarer:

 1. Så fina princesstårtor. Extra fina med små princesskronor. Jag håller med dig, Estelle är ett vackert namn.

  SvaraRadera
 2. Klart man är lite nervig när barnen är ute och reser. Jisses så fort det har gått med magen. Tyckte inte det var länge sedan du sa att det var något på G.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 4. Så fina bakelser , lycka till med magen, sista tiden kan ju vara lite tuff men det som väntar är ju helt underbart livligt!

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt ska det ju vara, underbart ljuvligt!!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla