söndag 8 augusti 2010


~~* LISEBERG *~~
~~~~~~~~~~~~~~~
En liten tripp blev det till Liseberg har det blivit med dom små.
En bra dag med lite gråmulet & regnet hängandes i luften.Väl framme i göteborg sprack molnen upp & en strålande sol sken på oss.Det var alldeles för långa köer till allt.Så det blev bara några attraktioner att åka, men barnen vart nöjda med det som blev.
När jag stod & väntade vid dom flygande elefanterna kom en kvinna fram & frågade om jag hade en blogg!!!! jaaaaa svarade jag lite undrande....Det har jag oxå svarade hon på go norska.Det är jag som har bloggen Anitas.ååå vad världen är liten ibland...hihiiii..har skrivit mycke med henne & hon har en underbar blogg.....kika gärna in till henne här http://avasblogg.blogspot.com/
Brukar ofta gå & fundera över om det går nån bloggare här i folkmassorna när man är på olika ställen...å så gjorde det det denna gång...hihihiiii...KUL !!!


Barnaskaran med Svea kanin.Bröderna Bus prövar sina vingar....Kafekopparna är ju ett givet åk, likaså farfars bilar....Lille Ebbe åkte karusell så han fick rosa kaninöron....hihihiiipå hemresan stannade vi till & intog medhavd matsäck bestående av varmkorv....mums!!!

4 kommentarer:

 1. En rolig tripp för barnen med en massa karuseller. Kul när det kommer fram en bloggare så där.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. HI hi världen är bra liten ibland:)
  Härliga semesterbilder:)
  Ha d
  Kram Sari

  SvaraRadera
 3. Hej på dej gullefina!!!

  Det var länge sedan!! Tack för din fina kommentar, den gör mig så glad!! Så himlans kul att höra av dig.....När man har mycket att göra, blir tyvärr bloggandet lidande!! Men det inte bär inte att jag inte tänker på er andra....=)

  Puss på dig, njut av dagen & fortsätt göra dina fina saker!! Många kramar Malin

  SvaraRadera
 4. Åh vi har varit där så lite i år..måste försöka ta en tripp innan sommaren är slut...Så kul med bloggerskan..Kul att hon kom fram..Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla