söndag 23 september 2007

Ännu en helg slut....


Så äntligen kom mina stora barn hem till oss.Det var ett tag sen nu men de har ju hela tiden nått att göra.Samuel spelar hockey, fotboll, golf.Alva är en duktig bågskytt, fotbollsspelare så de har inte mycke tid över för en längtande mamma som bor 10 mil bort med en ny familj.Men nu i helgen blev det mycke myspys med mamma å småsyskon.

Solen har ju lyst så vi har städat i trädgården å tänt en stor brasa ute, det blir ju alltid en massa bråte som blir liggandes.

Vi har även flyttat min lilla butik på gården, lite närmare köket så jag har bättre koll om det kommer någon.Har en liten inredningsbutik med nytt å gammalt.Ni ska få lite bilder en annan gång.

Och så blev det ju en tur till mina underbara svärföräldrars loppis oxå.....(självklart)

fick tag på lite nya projekt bla en underbar madonna, å en hög smal byrå som jag ska sätta klorna i i veckan.Ska till indiska å köpa nya knoppar.om nu bilen blir färdig på verkstan(4 veckor nu).Svärföräldrarna lånade ut sin lilla oranga bubbla från 75.gissa om folk tittar på köpcentrat när vi kommer å storhandlar.2 vuxna å 3 barn + 2 kundvagnar med mat,blöjor mm ska packas in.Borde ta ett kort på eländet å visa er...hihi

näe nu får jag krypa ner till min käre make å mysa resten av söndagskvällen.

Kram på er alla!!!!

4 kommentarer:

 1. Det låter jättehärligt med en egen liten butik med både gammalt och nytt...
  Jag har länkat till dej, hoppas det är ok?
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 2. Gud va kul men en egen butik, det har alltid varit en dröm.
  Det skulle vara spännande att få titta in där

  SvaraRadera
 3. Hej Hopp! Jag är oxå en 73:a som är utbildad florist och älskar inredning och Danmark!!!Detta underbara land med gudomlig inredning, fina kläder, choklad och blommor..(Dessutom har min äldste son från en annan relation oxå samma diagnos som din!!) Lite likt hi-hi.. Tack förresten för din fina kommentar på min blogg, jag blev jätte glad! Ha det gott! Många kramar Malin

  SvaraRadera
 4. Ps.Är nyfiken på din butik...har oxå en på gården :)

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla