söndag 30 september 2007

Nytt sovrum på gång

Ska måla kakelugnen VIT.Luckorna fattas så jag får åka till svärfar å svärmor å kolla på loppisen om det kan finnas.Kan bara tänka mig vad ROMANTISKT det kommer att bli.Ett riktigt kärleksnäste.......
Här hittade min älskade make en gammal kakelugn i väggen.Gissa om jag blev glad?Vi ska göra vårt sovrum här, trägolv under plastmattan.Blir nog super när det är färdigt.....
Här har ni den fina bilen vi har fått lånat då våran bil är på verkstan.Blev inte färdig denna veckan heller :-( .Så det blev ingen tur till Ullared, men det får bli nästa vecka.Lite jobbigt att åka dit i denna lilla bil i 22 mil, å var ska jag lägga alla kassar...hihihiHa en fortsatt trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Vilken skatt ni hittade i väggen! Kommer nog att bli jättefin! Ha en skön och mysig söndag! Kram! (det hade varit en syn att sett denna bil efter en Ullaredsshopping, *hi hi*.....)

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att "hitta" en kakelugn... det skulle jag också vilja hitta. Bilen är jättefin, en sån har jag haft för länge sen...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka!
  Vi har turen att ha en fungerande kakelugn i vårat hus, det har funnits fler kan vi se på gamla ritningar från 1927, men de revs nog och åkte ut på 70-talet tyvärr.
  Fin blogg du har!
  kram
  Jenny

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig bild på bilen! hihi! Förstår att du väntar med Ullaredresan! ska dit i november och hoppas kunna hitta en massa kul! Vilket fynd ni gjort, sovrummet bli kanonmysigt!

  SvaraRadera
 5. Tack för de fina orden! "Ljuva ro", det är så jag vill att det ska kännas när man kommer hem! Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej sitter på nätet och letar efter om och hur man målar om en kakelugn och hamnar här på din sida. Kan du komma ihåg vad ni använde för färg??? Jätte glad om du svarar :) Gör det gärna på min blogg.
  www.mammsen74.blogspot.com

  Jätte fin blogg verkar du ha förövrigt .KOmmer garanterat återvända hit igen ;)
  Ha en bra helg.
  Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla