måndag 24 september 2007

Pyssel & Bullbak inleder denna vecka...

Nu har lugnet lagt sig i Bergeröd (huset jag bor i) för denna gång.Mina stora barn har varit här i helgen.Pojken har en ADHD diagnos så han får snabbt med sig småsyskonen på olika bus ;-)...Men vad tyst det blir när inte hela klanen är här.....
Idag fick jag rensa min hjärna över bakbordet...kan va skönt ibland *ler*.Har bloggat runt en stund idag oxå.Inte klokt vilka fina bloggar det finns.....man kan länka i all oändlighet.

Tack för alla fina kommentarer jag får av er, det värmer!


Fick målat färdigt min nya tidningskorg till köket oxå idag, hade en i plåt från ikea förrut men den passar inte riktigt in.Den här blev bättre tycker jag.Till helgen skall de snickras panel på väggen. :-)

Veckans bullbak

4 kommentarer:

 1. Fint tidningsställ och goa bullar! Jag smakar på en om det är ok.... Madonnan här under tror jag minsann jag såg på tradera...du säljer ganska mycket där va?? Jag gör ju också det, det är så kul!
  Jag har turen att inte ha så pilliga barn....de har aldrig varit det (lite bara...), nu är de 5 och 7....Ha en skön kväll! KRam!

  SvaraRadera
 2. Ja det blir en hel del försäljning där...har även en liten bod på gården som jag säljer nytt å gammalt.Mina svärföräldrar å svägerska har varsina loppisar så jag har stor tillgång på loppfynd.
  Varsågod å ta så många bullar du vill.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Vilka goda!!! Tidningsstället blev jättebra! Vilka fina nätklockor du gjort! Har lite hönsnät som ligger så när jag får tillfälle ska jag oxå försöka mig på nåt pyssel! Jättefin sida!

  SvaraRadera
 4. Den tårtan måste du visa när den är klar!! Kraam

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla