onsdag 10 oktober 2007

Katastrofen var ett faktum

Idag mina vänner fick Pernilla världens prövning som mamma...Jag hade stängt in mig i det nya sovrummet för att måla golvet en sista gång...jösses så fint det blev.Å så fick man ju tänka sig för så att man inte målade in sig själv i rummet...hihi....efter sista penseldraget stängde jag för rummet så ingen kunde komma in trodde jag.Plocka de ihop mina målarsaker å gick för att tvätta mig.Var borta i max 3 min......då jag plötsligt hör hjärtliga barnskratt...ni vet så där som bara ungar kan.Går till köket...ingen där.Då hör jag att de tagit sig förbi min hinderbana för sovrumsdörren........å gissa....de åkte skridskor på det nymålade golvet.Rammlade omkull å fick färg överallt.Tog tag på de ny tapetserade väggarna.Så nu har jag modernkonst i hela rummet.....gissa om STORA KROKODILTÅRAR rann från mina kinder...ögonen är svullna än.Tog tag i pojkarnas armar å bar de in i badkaret.Idag blev det ett bad i lacknafta.
Nåja när den värsta stormen lagt sig så började jag med nya projekt.Inhandlade i våras 2 nya garderober från IKEA (aneboda).tycker att de ärlite tråkiga så jag fiffade upp dem med lite tapet jag fått över från sovrummet.Vill ha vita garderober men det får bli en annan gång...ler..
Så här blev dörrarna nu.Riktigt bra om jag får säga det själv.Ska se om jag inte kan göra något åt handtagen oxå.Rosknoppar skulle nog sitta fint.

I den stora lådan jag fått på posten härom dagen låg oxå ett sött kakfat från Englamaria.Har beställt det stora oxå...får se när det dimper ned.Besök gärna hennes e-butik http://www.englamaria.se/ Jättebilliga saker.


Å så blev det 3 bakelser virkade oxå.....kan inte sluta...har fått flåsor på fingrarna.

Kvällen avslutade jag med att se på BECK-I guds namn, den sista i serien...snyft...


God natt på er alla

KRAM

9 kommentarer:

 1. Men stackare!!!! Det är så det tåras iögonen på mig med..., hoppas att du får ny energi till att måla igen!
  fina saker du visar

  SvaraRadera
 2. En väldigt försiktig fråga bara...får man skratta åt eländet,eller tycker du att jag är dum då?
  Jag nästan känner frustrationen när du fick syn på det hela...men samtidigt så hade ju pojkarna roligt...gissa om du har en bra historia att berätta för barnbarnen om en massa år...ett litet fniss...
  Garderoben blev riktigt snygg med tapeten;-)
  Bakelser...MUMS...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 3. Oooh! Stackars dej!!! Får du göra om alltihop nu?
  Du får trösta dej med din fina bakelse...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Usch stackars dej...du som var så nöjd. Får ju inte hända...då är det bara att börja om från början....jaja...barn!!

  SvaraRadera
 5. Ja, barn och vuxna karlar...Jag har också varit med om detta, men då var det min MAN och hans jobbarkompis som åkte skridskor i grå golvfärg. (Det var:ganska KUL)
  Ditt paket är annars på väg. Postat i går.Hoppas du får glädje av sakerna.

  Vad fint du gjorde Ikeaskåpet! Det blev otroligt fint!

  Hälsningar från snöiga Jämtland
  Maria

  SvaraRadera
 6. Åh nej vad jobbigt, stackare. Inte bara att rummet "förstördes" - ungarna täckta med icke vattenlöslig färg låter väääldigt jobbigt.
  Ikea skåpet blev jättefint!
  Oooh hur virkar man en sån söt bakelse...? Har du nåt mönster eller "virkar du bara på känn?"
  Jätteläcker är den i alla fall ;)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men du...stackare!! Jag hade blivit galen!!! Hoppas att det löser sig! Fint med tapet på garderoben iallafall! Kram!

  SvaraRadera
 8. Läste här nedan att jag fick dig att börja blogga!?! Var det verkligen så? Känner mig smickrad isåfall!! Vad kul att du hittade fat, ser ännu tjusigare ut hemma hos dig än hos mig! Kram!

  SvaraRadera
 9. Förlåt, men jag kunde inte hålla mej för skratt! Vilken mardröm! Tur att garderoberna blev så fina då, det kanske väger upp lite?
  kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla