söndag 21 oktober 2007

Lägesrapport

Igår var det en häktisgdag.Först iväg på inköpsresa.Garnet slut till mina bakelser....Maten slut i kylskåpet....å så till BYGGMAX för virke.men såå äntligen hemma å redo för renovering.Jag blev inte bara med SKAFFERI, OXÅ MED PANEL I HELA KÖKET Å NY TAPET.Men såklart räckte inte panelen så vi får fara iväg idag igen....hihi....mindre kul för jag har så mycke å göra idag.Får skicka gubben ensam ;-)....men då kan man ju missa något spännande, det kan ju alltid bli en tur in på köpcentret oxå.


Här är gubben å Grållan i gång med arbetet.Dörren ligger i bakhallen för målning.Nästa helg får det bli inredning inne i skafferiet.
Så snygg gardinuppsättning min man gjort!!!!


Här har jag målat en första gång.Det blir vit högblank färg.Nya gardiner ligger på posten å väntar....köpte även gardinhylla på JOTEX.Jättesöta vita med lite smide.Vill ha ny kökslampa oxå men jag vet inte vad det skulle vara för någon.HAR NI NÅGOT FÖRSLAG?

Hann även med en tur på RUSTA.Hittade denna söta servis.Vet inte varför jag har förkärlek till rödprickigt.Det kan vara från barndomen.Då min mamma ALLTID klädde mig i en RÖD PRICKIG JACKA....hihi...för att jag alltid kom bort.NYFIKEN på livet väl säger jag när ämnet kommer upp.Försvann nämligen på LISEBERG i den fina jackan på det ljuva 70 talet måste vara varje förälders mardröm att tappa bort sitt barn där.Mer om detta en annan gång.
N pockar ungarna på min uppmärksamhet.Morgonbestyr å loppis å renovering står ju på tur.
Må gott mina vänner!
Å tusen tack för alla fina å roliga kommentarer, det är så roligt att läsa.
KRAM
10 kommentarer:

 1. Ser att jag måste ta en tur till rusta!!! Jätte mysigt porslin, älskar oxå prickigt...såg du deras underbara prickiga och rutiga marshaller med hi-hi...kram Malin

  SvaraRadera
 2. Ojsan!! Bläddrade vidare i din blogg..såg att du hade införskaffat marshallerna med.. hi-hi... kramis

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med SPONTANA människor! Nu fixar vi ett skafferi kommer man på, och så gör man ett!
  Så är livet när det är som bäst!
  Jag är också så och min man brukar alltid först protestera... Det ingår liksom!
  Vilken färg ska du måla? Gissar på vitt?
  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blir! Och katten hjälper oxå till ser jag!
  Kram Malena

  SvaraRadera
 5. Men så bra det blir! Prickigt är jättefint! Den där servisen är så söt!

  SvaraRadera
 6. Vilken söt servis!! Var det verkligen porslin?? Ditt skafferi ser ut att bli hur fint som helst, perfekt att fylla på med saker i! Må bäst, kramelikram!

  SvaraRadera
 7. ...fniss...din makes gardinuppsättning måste komma från samma ställe som min make får sin inspiration ifrån:-)
  Men vad mycket det är som händer hemma i ditt kök just nu...hur hinner ni med?!
  Men det är klart...när det är något roligt så finns det hur mycket energi som helst (nästan iaf).
  Ha en bra vecka och kram/Birgitta

  SvaraRadera
 8. Hej! Tack för besök och omtanke!!

  Vad du/Ni verkar ha stått i under helgen...skafferi...ett sådant skulle jag vilja ha. Jag bor dock lite för trångt. Du fudnerar på lampa. Jag skulle säga skomakarlampa. En riktig med porslinshiss. De är så fantastiskt charmiga. Jag tänker att de skulle passa nu när ni sätter pärlspont...?

  Ha en fin dag och lycka till med bygget. Vi ses igen hoppas jag : )

  SvaraRadera
 9. Fast vet du vännen...det är greengate...superfint men dyrt! Samma pris för en sak som hela din servis från rusta...Förresten bor du nära Mollys hus hi-hi...? Kram

  SvaraRadera
 10. Men vad maffig skafferiet blir. Superfint och så spännande med nytt och fräscht. Tänk vad mycket härliga ingredienser till julbaket och annat ni kommer få plats med där i. Vilken dröm!!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla