fredag 17 juni 2011

~~* EXAMEN *~~~
del.2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Igår tog äldsta princessan examen från grundskolan.
En stolt & gråtande mamma var jag igår.Hon var så vacker...!
Ja jag vet att jag är blödig..men det blir extra känsligt när man inte bor ihop så mycke som man vill själv...men sånt är livet & jag är glad för det jag får rå om mina barn (allihop)Det var en underbar dag.Vädergudarna visade sig från sin bästa sida...TACK för det!.Allt blir ju så mycke mysigare då.Överöst med blommor blev hon...som värsta student.min mormor var med oss...det var så mysigt.Jag fick hålla koll på na för det var varmt som 17.hade med mig vatten mm mm & såg till att hon höll sig sval.Det var en annan tant som tuppade av i värmen.Men henne tog dom hand om så proffsigt.

Vi firade Alva hemma hos min mormor & det blev så mysigt så...saknade förstås lite folk i min närhet.Men så är det.Alla kan inte jämt.Det får vi ta igen en annan dag...


Min store prins fick komma lite i skymundan idag men hans dag kommer om 2 år....här tar han hand om lillprinsen.


Mor & dotter3 kommentarer:

 1. Så fina Mor & Dotter!!! Kramis

  SvaraRadera
 2. Ni är såååå fina tillsammans, härliga ungar.

  Kramar Nettan

  SvaraRadera
 3. Fin hon är, din lilla Alva. Det är ju alldeles galet vad tiden går. Och lilla mormor...hon hade visst varit helt slut efter dagen! Men det är roligt så länge hon kan mobilisera någon ork.

  Så...då tar Alva klivet in i min värld till hösten då. Stora damen!

  Jag förstår dina tårar till fullo. Jag har ju tårkanalsinkontinens, så jag höll på att börja grina när jag sa glad sommar till barnens dagisfröknar!!! ÅH! Trött man blir på sig själv ibland. :)

  puss
  /J

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla