onsdag 30 mars 2011

~~* KALASFINA KILLAR *~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nu i helgen hade vi ju kalas för familjen.....ALLA lunde vara med för engång skull.Inte ofta man lyckas med det.
jättetrevligt hade vi.Det värsta är bara att man inte hinner prata med alla så mycke som man önskar....man ska ju hinna med markservicen oxå... :)


Här sitter Emil & Edwin & inväntar gästerna


Emil som fyller 5år iår..fast lite längre fram till sommaren


Edwin...6år.Skolan väntar till hösten.Vi får se hur det blir....dom blir bara 9 barn i den klassen.
Igår var jag på föräldramöte i Elins klass.Hon har ju schlagerfröken Marie Lindberg.Hon är verkligen en underbar fröken & person.I hennes klassrum råder ett lugn & harmoni jag inte upplevt någon annanstans.Alla föräldrar säger likadant.Barnen sitter tyst & lugnt & gör det dom ska.de få ggr jag vart hos mina stora barn & hälsat på har där rådit värsta förvirringen, kaos.Det pratas,springs, nån som går iväg på än det ena & än det andra.Beundrar de lärare som orkar ha en sån miljö runt sig...jag skulle inte stå ut en minut.Förstår inte varför det ska vara så fritt....men det kanske bara är mig det är fel på....hihihiii...man börjar komma till den del av livet då det var bättre förr på vissa plan ;)..kan det ha med åldern tro...hihihihi... *BLINK*

~~~~~~~~~~
Idag har Elin ledigt från skolan, ja det brukar dom ha på onsdagar.Så vi ska iväg & veckohandla så småningom här.Solen lyser så kanske det blir en tur till skogen oxå.
Mina stora barn kommer till helgen igen...skönt!
Dom vara bara här i lördags på kalaset, blir så kort stund att kramas på ju... :)
min lilla tjej Elin trodde att Alva & Samuel var fosterbarn här.....ja det är ju inte lätt att förstå att dom är syskon när dom inte bor här.Sen har Elin några klasskamrater som har fosterbarn boende hos sig på helgerna, så det var nog därför tanke gången var sån.

3 kommentarer:

 1. Vilka förväntansfulla goa killar det var.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Härliga ungar. Ha en fortsatt skön vecka.
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 3. Vad go´a de ser ut, dina pojkar! Lustigt att din Elin trodde att det var fosterbarn som hälsar på. Men det är ju inte helt lätt att förstå för de små.
  Kram!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla