tisdag 13 november 2007

Några undrar hur jag hinner allt...för det första har jag BARA 3 barn på veckorna, på helgen kommer de 2 större barnen.Jag brukar gå upp vid 6 tiden när gubben åker å jobbar då får jag 2 sköna timmar för mej själv...å då händer det grejer.
Jag är ju fortfarande mammaledig men efter den ska jag försöka vara hemma så länge jag kan.När mina stora barn var små så hade jag egen blomsteraffär vilket resulterade i att jag aldrig var hemma...så nu känner jag att jag inte vill missa de smås uppväxt.

Äntligen är draperiet färdig sytt! Tyget kommer från IKEA.Har köpt gardiner från Ellos i samma stil, men de ska inte upp förrän EFTER jul.Gissa om det blev "HUSKOJA" här direkt.

Igår började jag på ett ÖVERKAST till våran dubbelsäng..! ! ! !...hiihi.Får se hur länge jag orkar å virka dessa mormorrutor.Det lär ju bli en del...*LER*.
Tänkte bara virka i olika vita nyanser...vad tror ni om det ?






Hät hittade jag en rolig sida på Åhlens där man kan kolla sin inredningsförmåga.Jag blev sittande en stund kan jag säga er.Tyvärr fanns det inte så mycke VITA detaljer men jag fick till det till slut än då.

LYCKA TILL !!!!


http://http://www.ahlens.com/heminredning/mysometer/

KRAM

14 kommentarer:

  1. Ditt kök ser underbart mysigt ut!
    Kram
    Dorthe

    SvaraRadera
  2. Jag tror att det blir bra med bara vita nyanser i överkastet...fniss...skulle inte tro att det går att misslyckas när vitt är inblandat;-)
    Det ser helmysigt ut i ditt kök...och vilken tur att du vet var småttingarna finns när du har tappat bort dom :-D
    Kramar/Birgitta

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt kök du har! Tyget är superfint!
    Och vad du är flitig med att virka, och jag är övertygad om att slutresultatet blir kanon! Vitt, vitt, vitt, finns det nå´n annan färg...*fniss*...
    Kram Malena

    SvaraRadera
  4. Så fint det ser ut i ditt kök, och jag förstår att det var mysigt att ha det till koja.. Kan själv tänka mig att krypa in där med en god bok eller så...
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  5. Tack söta du! Hejsan hoppsan vad du pysslar...hade inte orkat tänka tanken om överkastet!! ti-hi...men fint blir det! kramis Malin ps.länkade dig om ok?

    SvaraRadera
  6. Ja, men då så förstår jag...BARA tre barn, jag menar det är ju, ingenting..*skrattar*..
    Hoppas att du vet att jag bara beundrar din oerhörda skaparglädje!!
    Det blev sååå fint med draperiet!
    Kula tt kunna leka där också..:)

    Och du jag förstår att du smyghandlar ljus...det gör jag med...jag kan inte leva utan partylite...de är beroendeframkallande..på riktigt!!
    En stor kram till dig från mig!
    Gúa

    SvaraRadera
  7. Åh vad det ser mysigt ut i köket, draperiert blve hel-lyckat..!
    Kram, Mia

    SvaraRadera
  8. Med bra planering hinner man mycket...kram "M"

    SvaraRadera
  9. Men du så mycket fint!
    Drapperiet blev jätte fint och dina bakelser är ju helt underbara!

    Det där fatet skulle jag gärna lägga vantarna på!

    Virka ett överkast!!!
    Nu blev jag imponerad igen....ååå va fint!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  10. Så fint du har det! Har selv heklet et lite teppe! Hvitt er jo kjempefint, men tror det er mer moro å hekle i ulike farger!
    Får ikke den linken til å virke jeg!!!

    Klem ANita

    SvaraRadera
  11. hej pernilla!! mitt väggord har jag beställt på my first room. Dom har massor med olika stilar,och även andra mysig saker. kram jennie

    SvaraRadera
  12. Jag hade varit överlycklig om jag hade klarat av att virka EN ruta!!!
    Det ser mysigt ut i ditt kök med nya tyget!
    Du gör helt rätt som försöker vara hemma med barnen, jag jobbar sedan minsta var 1 1/2, 75%....men fram till hon var 3 så var sambon hemma en dag i veckan också....
    Nu råkar jag har förmånen att jobba i samma hus som där mina barn är så vi ses en hel del på dagarna! Har tom sonens klass på torsdagar.....
    Må gott och ha en skön tisdagskväll! Kramen!

    SvaraRadera
  13. Hej ,jag beundrar dej verkligen!! men när barna var små och dom var tre till antalet så hann jag mer än nu då de flyttat hemifrån hur går det ihop ? ha ha ja ja det är väl som gubben säger ALLa har fattat det utom jag att man/jag är äldre/gammal.
    Jag tittar in här å njuter av din skapar glädje.Jag virkar mormors rutor i höstfärger till dottern hon ville ha en halsduk,och jag tror helt vita blir kanon fint /Kram Lisbeth

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Grattis, nu ska jag knåpa ihop något fint till dej. Ja, dessvärre tror jag du blir besviken... Men jag ska göra mitt allra, allra bästa.
    Tyvärr är lev. av ditt paket lite försenat. Leverantören hade glömt skicka hyllorna till kakfaten märkte jag i fredas. Väntar på att de ska dyka upp senast torsdag. Ledsen!

    Ja, pionerna är Rosor, de skiftar i olika färger, och vissa är utslagna och andra knoppiga. De ser faktist levande ut! De kostar 18 kr/st.

    Ha det gott Pernilla!

    Kram Maria

    SvaraRadera

Jag blir så glad om ni skriver en liten rad!
~~* ♥ ♥ ♥ *~~
Nilla